Leijonien MM-kisojen alla pelaajasta levisi rento kuva kaljotteluhetkestä – tältä hän itse kommentoi tapahtumaa

MM-kisa-avauksen alla sosiaaliseen mediaan levisi kuva Leijonien hyökkääjä Pekka Jormakasta kaljotteluhenkisessä tilanteessa. Jormakka kommentoi tapausta itse Leijonien perjantain aamujäiden jälkeen.

Kuva, jossa Leijonien hyökkääjä Pekka Jormakka on kaverikuvassa paikallisessa pubissa, otettiin torstai-iltana juuri ennen MM-kisa-avausta. Kuvassa näkyy pöydällä useita kaljatölkkejä, ja se julkaistiin Jormakan ystävän Instagramin Stories-osiossa, josta se poistuu 24 tunnin kuluttua.

– Ne olivat poikien tölkit. Kävin vain morjestamassa kavereita, kun he tulivat hotellimme lähelle, Jormakka kertoo MTV Urheilulle.

Jormakka kiistää nauttineensa itse olutta kyseisessä tilanteessa.

– Eiköhän kaikki tiedä, että pelit ovat alkamassa. Ei tässä ole mitään syytä huoleen. Toin vain liput pojille ja kerroin, mistä he voivat ne noutaa, Jormakka kuittaa.

Pekka Jormakka ansaitsi paikkansa MM-joukkueessa huippukauden ansiosta Mikkelin Jukureissa. | © Lehtikuva

Jormakka kuitenkin tiedostaa, että kuva voi väärinymmärrettynä johtaa monenlaisiin johtopäätöksiin.

– Kyllähän niitä väärinymmärryksiä sattuu, mutta olin vain tervehtimässä kavereita. No, hyvä että puhuttavaa riittää, Jormakka murjaisi.

– Sosiaalinen media on armoton, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Nyt keskitymme peleihin, ja katsomme niiden jälkeen, kuinka monta olutta juodaan, Jormakka toteaa.

Huolimatta toimittajien kyselyistä, Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen ei tullut vastaamaan median kysymyksiin perjantain aamujäiden jälkeen.

Illan ottelussa Leijonat kohtaa kisojen isäntämaan Tshekin hiostavassa O2 Areenalla. Luvassa on jännittävä ja kuuma ilta.

– On oltava valmiina siihen, että Tshekki panee peliin kaiken. Kotikisojen alkaessa jännitys voi olla korkealla. Meidän tulee pysyä rauhallisina ja kärsivällisinä. Iskemme, kun aika on oikea, pohtii Jormakka ja jatkaa:

– Ainakin kisoja edeltävässä EHT-pelissä he tulivat alusta lähtien kovaa. Meidän on oltava kärsivällisiä ja puolustettava tiukasti. Uskon, että peli alkaa vähitellen avautua siitä, Jormakka arvioi.

Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 21:20.

Lähde: MTV Uutiset