Jääkiekkoseuranta Uutiset Atte Ohtamaa: ”Pystyttiin tekemään kaikki tarvittavat maalit”

Atte Ohtamaa: ”Pystyttiin tekemään kaikki tarvittavat maalit”


Suomi kaatoi Itävallan puhtaasti 0-3 eilen lauantaina. Sitä edellisenä päivänä perjantaina Leijonat kaatoivat Ison-Britannian tennislukemin 6-0. Suomi on ollut totutun vahva pienempiä jääkiekkomaita vastaan.

‒ Meillä on joukkueena säilynyt hyvin tasapaino. Tänäänkin oli muutamia vastahyökkäyksiä, joissa Jussi (Olkinuora) piti meitä hyvin pystyssä, puolustaja Atte Ohtamaa kertaa.

Suomella on nyt takanaan kuusi ottelua, joista Leijonat ovat hävinneet vain yhden ja senkin vasta voittolaukauskisan jälkeen Ruotsille. Näistä otteluista kolmessa Leijonat eivät ole päästäneet taakseen yhtään kiekkoa.

‒ Joukkueena ollaan pystytty parantamaan tiettyjä juttuja ja aina voidaan parantaa lisää. Nyt ollaan saatu kaikki mukaan joukkueeseen ja päästy pelaamaan pari peliä yhdessä. Uskon, että ollaan hyvällä tiellä.

Ohtamaa on pelannut Jukka Jalosen luotsaamassa maajoukkueessa yhdet olympialaiset ja nyt järjestyksessään kolmannet MM-kisat. Aiemmin Ohtamaa on maajoukkueen kanssa saavuttanut olympiakullan, sekä MM-kullan ja hopean.

‒ Maajoukkueeseen on aina hienoa ja hyvä tulla, huippuja jätkiä ympärillä ja se on aina hieno fiilis pelata näiden jätkien kanssa. Kaikki ovat hyviä tyyppejä ja kaikkien on helppo olla keskenään. Siitä joukkueen hyvä yhteishenki varmasti syntyy.

Lähde: Leijonat.fi

Related Post