A-maajoukkueen valmistautuminen MM-kisoihin: Viiden kohdekaupungin kiertue ennen Prahaa – Riika, Jyväskylä, Mikkeli, Linköping ja Brno

Kun MM-kisojen avauskiekko putoaa Prahan O2 Areenan jäähän perjantaina 10.5., Suomen A-maajoukkue on ollut tiiviisti harjoitusleirillä jo neljän viikon ajan.

MM-leiritys polkaistaan käyntiin huhtikuun toisella viikolla, kun Leijonat suuntaavat kohti Latviaa ja Riikaa. Joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti Riga Arenassa, ensimmäisen ottelun ollessa keskiviikkona 10.4. klo 19.30 ja toisen torstaina 11.4. klo 19.30. Pääsyliput otteluihin ovat nyt myynnissä.

Viikkoa myöhemmin valmistautuminen jatkuu kotimaassa, kun Leijonat kohtaavat Ruotsin Tre Kronorin Jyväskylässä. Ottelut pelataan torstaina 18.4. ja perjantaina 19.4. klo 18.30 alkaen. Liput Jyväskylän peleihin ovat saatavilla Ticketmasterista ja Mikkeliin Lippu.fi-palvelusta.

Suomi ja Ruotsi jatkavat mittelöitään myös huhtikuun viimeisellä viikolla, tällä kertaa Linköpingissä. Tiistaina 23.4. klo 19.00 alkavassa ottelussa ja keskiviikkona 24.4. klo 20.00 alkavassa kohtaamisessa liput ovat nyt myynnissä.

Toukokuun alussa katseet kääntyvät kohti Brnoa, missä pelataan kauden 2023–24 viimeinen EHT-turnaus Tshekin isännöimänä.

Suomi aloittaa turnauksen torstaina 2.5. klo 19.00 Suomen aikaa. Viikonloppuna ohjelmassa on myös päiväpelejä klo 13.00 alkaen: lauantaina 4.5. vastassa on Sveitsi ja sunnuntaina 5.5. Ruotsi.

Ennen MM-kisoja pelattavat ottelut näkyvät Suomessa discovery+-palvelussa ja TV5-kanavalla.

MM-kisojen alkaessa 10.5. TV-lähetyksistä vastaavat Viaplay ja MTV. Viaplay näyttää kaikki ottelut, kun taas MTV lähettää Suomen ottelut sekä mitalipelit. Paikan päälle MM-kisoihin pääsyliput voi hankkia virallisilta kisasivuilta.

Jääkiekkoliiton matkanjärjestäjäkumppaneiden kautta on tarjolla erilaisia MM-kisapaketteja matkoineen ja majoituksineen, joista osaan sisältyvät myös otteluliput:

Lähde: Leijonat.fi