Suomi jatkoi Nordic Cupin voittoputkea ottamalla 3-1 voiton Tanskasta

Nordic Cup -turnauksen ottelu Suomen ja Tanskan välillä päättyi Suomen voittoon lukemin 3-1.

Nordic Cup -turnauksen ottelu Suomen ja Tanskan välillä päättyi Suomen voittoon lukemin 3-1. Ensimmäisessä erässä Suomi hallitsi peliä ja teki kolme maalia. Ensimmäisen maalin teki Antti Tuomisto Ahti Oksasen ja Hannes Björnisen syötöstä ajassa 06:18. Tämän jälkeen Tanskan Lucas Andersen ja Nikolaj Krag-Christensen ottivat molemmat kahden minuutin jäähyn kiinnipitämisestä. Suomi hyödynsi ylivoiman ja Janne Kuokkanen teki maalin Juuso Riikolan ja Patrik Puistolan syötöstä ajassa 14:15. Vain vähän myöhemmin Julius Mattila teki Suomen kolmannen maalin Nikolas Matinpalon ja Niklas Frimanin syötöstä ajassa 15:26.

Toisessa erässä peli oli tasaista eikä maaleja nähty. Suomen Juho Olkinuora sai kahden minuutin jäähyn pelin viivyttämisestä ajassa 20:14 ja Tanskan Christian Wejse sai kahden minuutin jäähyn kampituksesta ajassa 22:17. Tanskan Oliver Lauridsen sai kahden plus kahden minuutin jäähyn väkivaltaisuudesta ja Suomen Antti Tuomisto sai kahden minuutin jäähyn väkivaltaisuudesta ajassa 28:18. Ville Pokka sai myös kahden minuutin jäähyn kiinnipitämisestä ajassa 37:59.

Kolmannessa erässä Tanska teki yhden maalin Niklas Jensenin toimesta ajassa 55:05, mutta Suomi piti johtonsa ja voitti ottelun lukemin 3-1. Tanskan Matthias Asperup sai kahden minuutin jäähyn kiinnipitämisestä ajassa 58:16.

Suomen joukkue kohtaa seuraavaksi Tanskan Porissa huomenna 21.4.2023 klo 19 alkaen.

Leijonien Karjala-turnauksen otteluohjelma julkaistu - Liput myyntiin torstaina 21.9.2023Lue lisää