Leijonat jatkoi voittoputkeaan voitettuaan Kanadan rankkareilla

Leijonat jatkoi voittoputkeaan voitettuaan Kanadan rankkareilla.

Leijonat jatkoi voittoputkeaan voitettuaan Kanadan rankkareilla ja pisti Kanadan tiukille. Kanada tarvii apua ottelusta Latvia vs. Saksa jotta Kanada pääsisi pudotuspeleihin. Latvian tai Saksan pitää voittaa varsinaisella peliajalla, jotta Kanada on mukana pudotuspeleissä. Muissa tapauksessa tehdään toista sivua historian kirjoille nimittäin sitten olisi toinen joukkue poissa pudotuspeleistä sitten kun pudotuspelit tuli MM-kisoihin. Eilen tehtiin ekan kerran historiaa kun Ruotsi putosi pudotuspeleistä sitten kun pudotuspelit tuli MM-kisoihin. Leijonat on vielä ennen muita otteluita lohkon kärjessä. Mutta lohkon toisena oleva Yhdysvallat kohtaa vielä lohkojumbon Italian joten Yhdysvallat jos voittaa varsinaisella peliajalla Yhdysvallat nousee lohkon ykköseksi, joka ei voi pudota enää kolmanneksi. Jos Suomi on lohkokakkosena se kohtaa A-lohkon kolmanneksi tulleen joukkueen.

A-lohkossa Sveitsi on lohkon ensimmäisenä 15. pisteellä toisena Venäjä 14 psiteellä kolmantena Slovakia 12 pisteellä ja neljäntenä Tshekki 10 pisteellä.

Slovakia ja Tshekki kohtaavat toisensa vielä. Venäjä kohtaa Valko-Venäjän. Todennäköisesti voittaja on Slovakian ja Tshekin välisen ottelun voittaja. Vastaan voi kuitenkin tulla myös Venäjä jos se häviää Valko-Venäjälle ja Slovakia voittaa.