Tervetuloa Jääkiekkoseuranta-sivuille! Vuoden 2020 kisat pidetään Sveitsissä, kilpailupaikkakuntina toimivat Zürich ja Lausanne.

Tuoreimmat uutiset

Jääkiekkoseuranta – Marko Anttila järjestää pihapelit, jonka panoksena on MM-kultapokaali – NHL-ovi ei ole sulkeutunut: "Totta kai kiinnostaa"

Marko Anttila järjestää pihapelit, jonka panoksena on MM-kultapokaali – NHL-ovi ei ole sulkeutunut: "Totta kai kiinnostaa"

Leijonien kultasankari Marko Anttilan ympärillä pahin MM-kultahulina alkaa vähitellen laantua. Valmistautuminen uuteen KHL-kauteen Jokereissa on käynnissä, mutta Anttila ei ole hylännyt ajatusta myöskään NHL:stä.


Leijonien kultasankari Marko Anttilan ympärillä pahin MM-kultahulina alkaa vähitellen laantua. Valmistautuminen uuteen KHL-kauteen Jokereissa on käynnissä, mutta Anttila ei ole hylännyt ajatusta myöskään NHL:stä.


Vaikka katseet pelaajilla alkavat suuntautua jo syksyyn, maailmanmestaruus tulee seuraamaan leijonajoukkuetta loppuelämän. Kapteeni Anttilan osalta juhlittavaa riittää vielä ainakin Lempäälän kaupungin järjestämän juhlan ja oman pokaalipäivän verran.

Jokainen maailmanmestari saa pokaalin henkilökohtaiseen käyttöön päiväksi. Anttila ei paljasta päivämäärää, mutta suunnitelmat ovat selvät.

– Jonkinnäköinen pihapelihässäkkä kaverien kanssa. Joskus sanoin, että jos joskus jotain voitan, tuon kunnon palkinnon peleihin. Tämä on nyt ihan hyvä palkinto sinne, Anttila hymyilee.

Anttila iski lähes kaikki Suomen tärkeimmät maalit MM-kisojen pudotuspeleissä. Seurauksena on syntynyt keskustelu, voisiko 34-vuotias Anttila vielä pelata NHL:ssä. "Mörkö" itse ei ole sulkenut mahdollisuutta pois.

– Lämmittää mieltä, että ylipäätään tällainen spekulaatio on käynnissä. Omiin korviin ei ole kuitenkaan kantautunut, että sellaista vaihtoehtoa olisi.

Mahdollinen NHL-siirto on sopimusteknisesti Anttilalle itselleenkin epäselvä.

– Se pitää kysyä Jari Kurrilta. Ei ole mitään hajua, miten se käytännössä menisi. Totta kai se on joka pojan unelma, ja kaikki sinne haluavat. Ei minulla maailma kaadu, jos se ei toteudu, Anttila sanoo.

Jos yksisuuntainen sopimus eteen asetettaisiin, Anttila myöntää avoimesti olevansa kiinnostunut.

– Totta kai kiinnostaa, mutta kuten sanottua, minulla on Jokerien kanssa sopimus. En tiedä, miten asia käytännössä menisi. Kukaan ei ole myöskään soitellut, että sellainen (yksisuuntainen sopimus) olisi tulossa. Katsotaan sitten, jos sellainen kohdalle tulee.

Anttila sanoi kisojen jälkeen Ilta-Sanomien haastattelussa NHL-unelmasta kysyttäessä, että "taitaa juna olla mennyt ohi jo". Anttila tarkentaa kommentin liittyneen ikään.

– Se lausunto liittyi täysin ikääni. Eivätköhän he, jotka siellä asioita päättävät pohdi juurikin ikä-kysymystä. Sieltä päästä ei ole koskaan tullut mitään, joten pidän asiaa mahdollisena, mutta epätodennäköisenä, Anttila päättää.

Lähde: MTVuutiset


Jaa:

Kommentit

Content Management Powered by CuteNews