logo logo
Suomi - Yhdysvallat
Peruttu Cancelled
Tervetuloa Jääkiekkoseuranta-sivuille! Vuoden 2020 kisat pidetään Sveitsissä, kilpailupaikkakuntina toimivat Zürich ja Lausanne.

Tuoreimmat uutiset

Jääkiekkoseuranta – Leijonat iskee Ruotsin pelkoon – "Rupeavat miettimään, että mitäs helvettiä nyt?"

Leijonat iskee Ruotsin pelkoon – "Rupeavat miettimään, että mitäs helvettiä nyt?"

Harri Pesonen on yksi niistä 14 Leijona-pelaajasta, joka pelaa tänään elämänsä ensimmäisen MM-puolivälierän. Parempaa ei voisi pyytää, altavastaajana Ruotsia vastaan taistelemaan voitosta.


Harri Pesonen on yksi niistä 14 Leijona-pelaajasta, joka pelaa tänään elämänsä ensimmäisen MM-puolivälierän. Parempaa ei voisi pyytää, altavastaajana Ruotsia vastaan taistelemaan voitosta.


Pelaajien kauden huipennus on käsillä. Tänään voitto, ja ensikertalaisten Suomi pelaa MM-mitaleista.

Ruotsilla on äärimmäisen laadukas pelaajaryhmä, mutta peli ei ole kulkenut aivan toivotulla tavalla. Siitä kertoo se, että kahden edellisen kevään maailmanmestari oli lohkossaan vasta kolmas.

– Meillä on kova luotto kopissa, että tänään hoidetaan, Pesonen sanoo silmät kirkkaana loistaen.

Leijonilla ei niin sanotusti ole mitään menetettävää, Ruotsilla tappio olisi skandaali. Paine menee väistämättä sinikeltaisten päälle, päävalmentaja Jukka Jalonen puhui eilen tappionpelosta. Pesosen mukaan pelkoa voi lisätä kentällä.

– Heti alusta kun pistetään luu kurkkuun. Pelataan meidän nopeaa peliä, päästään karvaamaan ja saadaan hämminkiä sinne aikaiseksi, niin he rupeavat miettimään, että mitäs helvettiä nyt? Avausmaalin jos tänään saisi, siitä olisi iso etu meille. Sitä kautta tulisi heille lisää sitä fiilistä sinne puseroon, että ei helvetti, mitäs nyt?

– Ainahan on kaiken maailman ennakkoasetelmia, mutta se kuitenkin tasaantuu, kun kiekko putoaa jäähän, siinä ollaan kuitenkin samalla levelillä. Kyllähän fakta on se, että heillä on enemmän painetta voittaa kuin meillä, mutta se ei tarkoita, etteikö me haluttaisi ihan yhtä paljon, Pesonen summaa.

Lähde: MTVuutiset


Jaa:

Kommentit

Content Management Powered by CuteNews