logo logo
Suomi - Yhdysvallat
Peruttu Cancelled
Tervetuloa Jääkiekkoseuranta-sivuille! Vuoden 2020 kisat pidetään Sveitsissä, kilpailupaikkakuntina toimivat Zürich ja Lausanne.

Tuoreimmat uutiset

Jääkiekkoseuranta – Dynamiitit esiin! Leijonat lataa napsun lisärohkeutta Tre Kronorin kaatamiseksi: ”Koitetaan pysyä housuissa”

Dynamiitit esiin! Leijonat lataa napsun lisärohkeutta Tre Kronorin kaatamiseksi: ”Koitetaan pysyä housuissa”

Leijonien puolustaja Mikko Lehtonen linjaa, että napsu rohkeutta pelata tulee lisätä illan puolivälieräottelussa Ruotsia vastaan – ei kuitenkaan fiksuuden kustannuksella.


Leijonien puolustaja Mikko Lehtonen linjaa, että napsu rohkeutta pelata tulee lisätä illan puolivälieräottelussa Ruotsia vastaan – ei kuitenkaan fiksuuden kustannuksella.


Leijonien aamujäillä vallitsi leppoisa tunnetila, vaikka latauksesta pystyikin aistimaan, että iso peli on tulossa. Peli numero kahdeksan on panoksellisesti sama asia kuin pudotuspelien seiskapeli.

– Fiilistä nostatetaan koko ajan iltaa kohden. Koitetaan vielä pysyä housuissa. Siirretään ajatukset hiljalleen peliin, kommentoi Leijonien puolustaja Mikko Lehtonen.

Avainasia altavastaaja-asetelman kääntämisessä voitoksi on uskallus pelata painepaikassakin omaa joukkuepeliä.

– Ollaan pelattu tähän asti rohkeasti ja napsu voidaan pelata vielä rohkeammin, mutta silti fiksusti. Rohkeuden kautta me saadaan hyvä matsi, Lehtonen tietää.

Ruotsilla on heittää vastaan NHL-pelaajien marinoima hyökkäyskalusto. Tre Kronorin yksilötaito heittää Suomen puolustukselle haasteen.

– Meidän on oltava valmiita puolustamaan tiiviisti ja fiksusti. Hyökätään vastaan, kun sen aika on. Fiksuja ja kovia pitää olla, Lehtonen summaa.

Lähde: MTVuutiset


Jaa:

Kommentit

Content Management Powered by CuteNews