logo logo
Suomi - Yhdysvallat
pe 08.05.2020 klo 17:20
Tervetuloa Jääkiekkoseuranta-sivuille! Vuoden 2020 kisat pidetään Sveitsissä, kilpailupaikkakuntina toimivat Zürich ja Lausanne.

Tuoreimmat uutiset

Jääkiekkoseuranta – Nuorten Leijonien päävalmentajalta herkullista NHL-vihjailua – "Meillä on jo tietoa"

Nuorten Leijonien päävalmentajalta herkullista NHL-vihjailua – "Meillä on jo tietoa"

Nuorten MM-kisoihin suuntaava Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue saattaa hyvinkin saada lisävahvistuksia mukaansa Kanadassa pelattavaa turnaukseen.


Nuorten MM-kisoihin suuntaava Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue saattaa hyvinkin saada lisävahvistuksia mukaansa Kanadassa pelattavaa turnaukseen.


Lauantaina Nuorten Leijonien päävalmentaja Jussi Ahokas kertoi, ettei vasta Jokereihin siirtynyt Kristian Vesalainen lähde kisoihin mukaan.

– Hän teki oman päätöksensä ja hän päätti jäädä pois, Ahokas kertoi MTV Urheilulle.

Vesalainen siirtyi loppukauden mittaisella lainapestillä Jokereihin muutama viikko sitten.

Ahokas antoi kuitenkin varsin herkullista vihjailua potentiaalisista NHL-vahvistuksista.

– Meillä on jo tietoa. Voi hyvinkin olla, että sieltä tulee pelaajia, Ahokas paljasti.

Nuorten MM-kisoja ajatellen edustuskelpoisia pelaajia ovat muun muassa Eeli Tolvanen, Henri Jokiharju ja Urho Vaakanainen.

Jesperi Kotkaniemi ja Miro Heiskanen ovat pelanneet jatkuvalla syötöllä isoja minuutteja omissa NHL-seuroissaan. Heidän tulo MM-kisoihin vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä.

– Kerromme niistä sitten, Ahokas sanoi NHL-pyörittelyihin liittyen.

Perjantaina Suomen joukkueen leiriryhmä vahvistui kolmella hyökkääjällä, kun mukaan liittyivät Aleksi Klementti (KalPa), Sami Moilanen (Tappara) ja Valtteri Puustinen (HPK).

Tuoreeltaan Suomen joukkue koki takapakkeja myös nimettyjen pelaajien osalta, kun HIFK-hyökkääjä Niklas Nordgren sai tällin päähänsä liigaottelussa Ilvestä vastaan.

– Hänestä ei pysty sanomaan vielä yhtään mitään. Mennään päivä kerrallaan ja katsotaan tilannetta. Ei hän lähde kuitenkaan meidän mukana nyt koneeseen, Ahokas päivitti.

Nordgren voi kuitenkin liittyä myöhemmin mukaan, mikäli hän on pelikunnossa.

Nuorten Leijonien joukkue suuntaa tänään lauantaina Pohjois-Amerikkaan ja Kanadaan valmistautumaan tapaninpäivänä alkaviin kisoihin.

– Mun mielestä meillä on erittäin mielenkiintoinen ja yhtenäinen ryhmä kasassa. Meillä on riittävä määrä taitoa ja saamme hyvät neljä ketjua jalkeille, Ahokas näkee ja jatkaa valmistautumisesta:

– Yritetään rakentaa harjoituspeleissä kokonaisuus kuntoon. Yritetään saada pelillisiä asioita läpi, katsotaan viimeisiä kokoonpanoja ja muutoksia. Sitten se on sitä pelin kehittämistä koko ajan, päivä päivältä ja yhteishengen kasvattamista. Ne ovat niitä isoja juttuja, Nuorten Leijonien luotsi niputtaa.

Lähde: MTVuutiset


Jaa:

Kommentit

Content Management Powered by CuteNews